Arijus_Ltu 407 Parašė Vasaris 16, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arma_Speed ✔ Koks tai pasiūlymas: Pasiulymas nėra labai naudingas, bet manau, kad reikėtų padaryti, kad mechanikai negalėtų tempti mašinų iš atidarytų namų garažų, nes kur yra atidarytas garazas namo viduje nėra garažo. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kaip minėjau, padaryti taip, kad mechanikai negalėtų tempti iš atidarytų garažų mašinas. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų geriau namų savininkas su atidarytais garažais. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Colinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 16, 2015 Mano nuomone,tai visiškai nereikalingas dalykas serveriui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 16, 2015 Už,dabar mechanikai kur tik pamato mašinas visas tempia, nesvarbu kur ji ir kokią yra ji. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Vasaris 16, 2015 Už. Galėtu Direktorius imest tokia taisykle darbuotojams ir užtektu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius Sweet 213 Parašė Vasaris 16, 2015 Už, išvis galėtų padaryt, kad neeitu iš nuosavų namų neeitu nutempt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 16, 2015 Manau su laiku padarys, kai pradės Aivaro ir Roko mašinas nutempinėt į KMA . Esu jau parašęs panašų pasiūlyma, tad esu už.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose