Ivan_Petrov 21 Parašė Vasaris 16, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ivan_Petrov ✔ Koks tai pasiūlymas: Mano pasiūlymas yra toks, tarkim daugelis namų yra su mažais garažais, kuriuose telpa tik 1 transportas, na o slot'ų yra 3, taigi, norėčiau pasiūlyti padaryti taip, jog pasistačius masina namo ribose, prie garazo ar namo ribose, mechanikai negaletų prikabinti ir nuvilkti. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pavyzdžiui: turiu 2 mašinas, infernusa ir sultana, infernusą pastatau garažę ir nesuku galvos, bet juk dar liko sultan?, kur dėti jį? nesinori palikti aikštelėse, taigi nusivarau sultana prie savo namo, į namo ribas ir palieku ir nueinu į namą. Po 10min išlendu iš namo, ir neberandu sultan'o apsidairau ir žiūriu kaip mechanikas tempia mano ( sultana iš mano namo ribų ), taigi norėčiau pasiūlyti jog mechanikams neitų nutempti nuosavų mašinų nuo savininko namo na ta prasme, namas priklauso Vardenis_Pavardenis, o mašiną galėtų statyti prie namo tik namo savininkas. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Daugeliui žaidėjų palengvėtų ir negalvotų kur statyti mašiną kuri nebetelpą į garažą. Būtų sąžiningiau ir realiau, kur matėte kad atvažiuoja traliukas realybėj į kiemą pasikrauną mašiną niekam neatsitikus ir išvežą i kma. būtų realiau ir geriau. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose