David_Kentas 70 Parašė Gegužė 19, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė :Deivys_Jump Kokios pagalbos jums reikia ėl gta problemų. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Pirma mano GTA švarus, be cleo be modų, tusčias. Antra čia ne lagai. O problema yra, kad pažaidus 10 minučių kai būna viskas gerai atsitinka tai: Paspaudus betkokį WASD, Shift, Mouse1, Enter, TAB, Escape ir t.t.(išskyrus pelės judinimą) žaidimas susingsta Sustingsta taip, kad nelagina, bet pasidaro lyg vaizdas vietoje būtų ir vaizdas nuotrauka niekas nejuda. Po 3sec atkimba, nelagina paspaudžio vėl kažką ir vėl pasidaro tas pats užkibimas. Kur problema? GTA perrašystas, sa-mp perrašytas ir perrašyta kitoje vietoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karl_Anderson 4 Parašė Gegužė 19, 2016 Neįsivaizduoju,bet manau,kad su kompiuteriu gal kažkas negerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Kentas 70 Parašė Gegužė 19, 2016 Neįsivaizduoju,bet manau,kad su kompiuteriu gal kažkas negerai. PC perrašytas prieš kelias savaites, o prieš tai šito bugo nebuvo vieną kartą prisijungiau ryte ir taip prasidėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Gegužė 19, 2016 nueik į cmd ir rašyk ipconfigs /flushdns man tas padėjo. va video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gegužė 19, 2016 man pvz buna kai gta radija persuku tai kartais paveiksliukais pastringa bet padarau rr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Gegužė 19, 2016 Bandyk driverius atsinaujint, be to gali būti, kad kompiuteris prašo backupo ir kai atkimba žaidimas pažiurėk ar nekaista kompiuteris, jeigu taip, bandyk backupa daryt kelių dienų ar win persirašyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Kentas 70 Parašė Gegužė 22, 2016 Nepaėjo jokios varkės, kompo perrašyti net neapsimoka dėl vieno žaidimo... Daugiau idėjų bus? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Barron 0 Parašė Birželis 1, 2016 Viskas būna taip ane? TIk, kad su gta sa? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 1, 2016 Viskas būna taip ane? TIk, kad su gta sa? Pas mane kartais būną šitaip kas galit padėt parašykit i pm ar čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 3, 2016 O kaip kiti žaidimai, nebūna kažko panašaus? Galbūt jau pats laikas būtų vaizdo plokštę į pensiją išleist? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Birželis 3, 2016 Ar kartais nebuvo jums abiems, kad bustinot PC su Nvidia plokste. Nes reike tada settingus vaizdo plokstes atstatyt. Boostas vadinas ne jusu pc. Man irgi taip yra issiaiskinau, kad boostinau, bet kolkas dar nesusitvarkiau. Vaiz*cenzūra*e cia nekalta cia patys jie kalti cj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 6, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose