Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 23, 2016 Sveikas Toren'ai. Neturėjau ką veikti tai ir sukūriau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Gegužė 23, 2016 [iNFO] Man vienam čia neveikia jo nuoroda? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Gegužė 23, 2016 Taip ir man ji neveikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginklo_Dievas 15 Parašė Gegužė 23, 2016 Sveikas, neveikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 23, 2016 [iNFO] Man vienam čia neveikia jo nuoroda? Taip ir man ji neveikia Sveikas, neveikia. Na nežinau kodėl jums neveikia, bet man tai tikrai veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Hernandez 5 Parašė Gegužė 23, 2016 Tai tu įkėliai tau ir veikia, kau*e.. Kelk part/imgur Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Gegužė 23, 2016 Viskas veikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve Stanley 35 Parašė Gegužė 23, 2016 Dabar jau viskas veikia Torenui turėtu patikt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
tikrai ne galaxi 37 Parašė Gegužė 23, 2016 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gera dovana patiks jam Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Gegužė 23, 2016 Tu tokį patį padarei logotipą kaip - Spalvotas_Cinamonas.. tik užrašei su Paint'u tekstą... Nu, matau neturi tu ką veikt.. Susirask veiklos žmogau... http://greenside.lt/index.php?/user/2763-spalvotas-cinamonas/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 23, 2016 Rmt aš dariau per photosop programa. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Gegužė 23, 2016 Rmt aš dariau per photosop programa. Oho kiek daug pakeitei, net su Photoshop... menas... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 23, 2016 Oho kiek daug pakeitei, net su Photoshop... menas... Sveikas, na aš šiandieną padariau šį darbą ir nieko aš nekopinau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Tevas 11 Parašė Gegužė 23, 2016 Cie Photoshop .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Hernandez 5 Parašė Gegužė 23, 2016 Vaikelis suknistas.. Krč karo metų gfx "avatarą" įkėlė nors ten parašo dydžio, ir ne jis kūrė, dabar *cenzūra* įkėlė su paintu parašytą tekstą ant S_C avataro. Na aišku dar pakeitė į .gif kad "photoshopiškiau" atrodytų :DDDD Tu pi*k nuo vaizdo jau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Gegužė 23, 2016 Kažkur matytas avataras čj , kad jis mano ,o ne tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Gegužė 23, 2016 Darbas vertas nulio, daryta stpdv su paint, nes tau iki photoshop programos kaip iki mėnulio.... + dar avataras ripintas, gg tau vienu žodžiu. Kritika Hugo_Gilera 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Khalifa 3 Parašė Gegužė 25, 2016 Gražus darbas, bet kopijuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andriux_Foreveris 16 Parašė Gegužė 25, 2016 Paprastas avataras padarytas su paint! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Costello 0 Parašė Gegužė 25, 2016 Nebloga dovana, turėtu patikti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose