John_Extazy 40 Parašė Vasaris 16, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John'Extazy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Frankie'Dare • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Taigi šis administratorius buvo užblokuotas už SIlent AIm naudojimą. Atkreipkit dėmesį į kulkų kryptį visos eina tiesiai tada Nico'Moretti ateina prie jo šono, jis nepajudėjas kažkaip pataiko į jį. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : >Spausti čia< Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie_Dare 1 Parašė Vasaris 17, 2015 Del aimo taip sutinku jog buvau tuo metu pajunges.. Nesiruosiu cia teisintis labai.. bet pasakau viena ir vsio... tuo metu Hakeem_Brachwalli buvo parpases parodyti kaip veikia tavo aimas... buvau ji pajunges ir pamirsau ji veliau isjungti. O jai Rokas arba Aivaras patvirtins tai gerai, nes dabar prisipazystu jog buvau ijunges tuo metu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 17, 2015 Del aimo taip sutinku jog buvau tuo metu pajunges.. Nesiruosiu cia teisintis labai.. bet pasakau viena ir vsio... tuo metu Hakeem_Brachwalli buvo parpases parodyti kaip veikia tavo aimas... buvau ji pajunges ir pamirsau ji veliau isjungti. O jai Rokas arba Aivaras patvirtins tai gerai, nes dabar prisipazystu jog buvau ijunges tuo metu. Vienu žodžiu eik saskaitą pildyt Xavis ^ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie_Dare 1 Parašė Vasaris 17, 2015 Vienu žodžiu eik saskaitą pildyt Man saskaitos nereikia pylditis as ir taip galiu nusipirkti su banko saskaita... bet viena problema.... jog as is anglijos unban man rodos negaliu pirkti tenais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Vasaris 17, 2015 Nu prasiau bet nesitikejau kad jis stebimas Norejau tik paziureti kaip veikia nes man asmeniskai aimai neveikia tai tik susidomejau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 17, 2015 Man saskaitos nereikia pylditis as ir taip galiu nusipirkti su banko saskaita... bet viena problema.... jog as is anglijos unban man rodos negaliu pirkti tenais. Gali Aivarui reik parašyt Pm ir nuiims kreditus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie_Dare 1 Parašė Vasaris 17, 2015 Gali Aivarui reik parašyt Pm ir nuiims kreditus as ir taip galvojau.. nu kaip bus taip bus s Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie_Dare 1 Parašė Vasaris 17, 2015 (redaguota) o kodel parasei [2] prie mano nicko? Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 17, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 17, 2015 o kodel parasei [2] prie mano nicko? Tai yra antroji mano Banned anketa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie_Dare 1 Parašė Vasaris 17, 2015 Tai yra antroji mano Banned anketa ai aisku nes kazka kitka pagalvojau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 17, 2015 Vakar ldq su tuo autocbuggu lakstei šnd jau banned čia ;ddddd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 19, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose