Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 26, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantas_Verone • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytas neskere lag nuo čyto juk rašiau kad lagina • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : pamiršau padaryti • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 26, 2016 Ojėzau tik nereikia, nuo kada lagas padeda surakintam net neišlipti o išsiteportuot ant stogo iš mašinos? nebe tie laikai kai su lagu atsimazint gali. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 26, 2016 tu klausei manes ar lagina atsakiau kad lagina biški mane kaip surakino aš lipau iš car supranti tai ar ne ar tu trauma gavus kaip gymej Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 26, 2016 tu klausei manes ar lagina atsakiau kad lagina biški mane kaip surakino aš lipau iš car supranti tai ar ne ar tu trauma gavus kaip gymej Gerai neberašyk nieko geriau, spausdamas gazą lipai iš mašinos? nu nais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Gegužė 26, 2016 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose