Aladin_Madafaka 12 Parašė Vasaris 17, 2015 Anketos šablonas GFX pamokų kūrimui: 1. Jūsų Vardas_Pavardė - Aladin_Madafaka 2. Čia Jūsų pamoka ar ne - Taip mano. 3. Komentaras apie šią pamoką - Pamoka skirta naujokams, norintiems susikurti paprastą, bei gražu avatarą. 4. GFX pamokos nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=S6-VaExA64Q#t=18 Iškarto atsiprašau dėl balso, jei tyliai girdisi, kitame video pasistengsiu šitą klaidą ištaisyti. Atliktas darbas: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacob_Fozzy 4 Parašė Vasaris 17, 2015 Tikrai naudinga pamoka visiškai žaliems ir pradedantiems dirbti su photoshop. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 17, 2015 Na iš tiesų man nieko naujo neparodei, tačiau to nežinantiems turėtų praversti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 17, 2015 Tikrai naudinga ši pamoka,ypač naujokams,šaunu,kad sukūrei klipuką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 17, 2015 Sveikas, tai ištiesu reikalinga pamoka man ir kitiems žaliesiems photoshop programoje. Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Galante 1 Parašė Vasaris 18, 2015 Esu pradedantysis dirbti su photoshop, šiek tiek padėjai, ačiū, spaudžiu like mygtuką, kurk pamokas toliau. Gal galėtum numest linką kur yra gerų stock'ų? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Apollo_Night 0 Parašė Vasaris 19, 2015 Šaunuolis, kad kuri ir keli pamokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Close 0 Parašė Vasaris 19, 2015 Šauni, bei aiški pamoka. Labai padėjai. Dėkui, jog kuri pamokas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 24, 2015 Tema nebeaktyvi, Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose