Nacė ★ 137 Parašė Gegužė 30, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Panele_Vokiete • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Artur_Afganistano • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Gegužė 30, 2016 good luck • Šiaip, taip tai yra mano klaidą, bet aš suklidau raidėsim, norėjau parašyti per /vc, bet parašiau per /v.Atsiprašau tikrai labai visu, bet nieko rimto mano atžvelgiu čia nematau, tiktais per /v raidė kad parašiau, o žmonėms, visiems pasitaiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Gegužė 30, 2016 maciau kad paskiau parasei per /vc atsiprasau ne ten Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gegužė 31, 2016 Žaidėjas gavo 1 įspėjimą už /v ne tam. Dabar jis turi 1/3 įsp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose