Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 2, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Artur_Afganistano • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Leo_Messis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Birželis 2, 2016 (redaguota) #GG Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 3, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 3, 2016 #GG Tikėjaus jau, kad unban užpildęs būsi, o dabar tai tiesiog gauni NDS, įspėjimus forume, esi išmestas iš fūristų firmos, ir nebeturi pasitikėjimo iš nei vieno žaidėjo. Kur dingo tavo pažadai prižadu viską ištrinti lala ir kitos sapalionės? Taip ir galvojau, kad su tavim taip bus, siūlyčiau palikti projektą. iki. Leo_Messis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Birželis 3, 2016 Tikėjaus jau, kad unban užpildęs būsi, o dabar tai tiesiog gauni NDS, įspėjimus forume, esi išmestas iš fūristų firmos, ir nebeturi pasitikėjimo iš nei vieno žaidėjo. Kur dingo tavo pažadai prižadu viską ištrinti lala ir kitos sapalionės? Taip ir galvojau, kad su tavim taip bus, siūlyčiau palikti projektą. iki. Cituoju, kodėl visi žaidėjai manim turėtu nusivilti juk aš tik tau pažadėjau, kad ištriniau cleo modus, taip aš ištriniau, bet sunkus darbas mane palaužia. Ir po 4 dienų, aš juos atsisiunčiau, ir dėl to labai gailiuosi, nes nežinojau ką reiškia sąžiningai sunkiai dirbti, na manai nesigavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 3, 2016 Cituoju, kodėl visi žaidėjai manim turėtu nusivilti juk aš tik tau pažadėjau, kad ištriniau cleo modus, taip aš ištriniau, bet sunkus darbas mane palaužia. Ir po 4 dienų, aš juos atsisiunčiau, ir dėl to labai gailiuosi, nes nežinojau ką reiškia sąžiningai sunkiai dirbti, na manai nesigavo. Grįžk ten iš kur atėjęs nes matau tik ten tau leisdavo dirbti su palengvinančiomis programomis, gavai antrą šansą ir nesugebėjai jo išnaudoti. Dabar geriau be čytų bet eik nežinau, į picerininkus gal, užsidirbk išsipirkimui iš nepageidautinų darbuotojų sąrašo, stulpų ir viso kito ką prisidirbai. good luck. Leo_Messis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 3, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose