_Arcode 0 Parašė Birželis 3, 2016 (redaguota) uzdejo ban visiskai is oro ne ta zaideja gal norejo uzblokuot atblokuokit mane o ta Neda meskit is adminu kad neatidus. unban Mantas_Arcode Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Birželis 3, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_Arcode 0 Parašė Birželis 3, 2016 uzdejo ban visiskai is oro ne ta zaideja gal norejo uzblokuot atblokuokit mane o ta Neda meskit is adminu kad neatidus. unban Mantas_Arcode Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Kodel kazkas istrina unban mano anketa?? parasiau pagal sablona per naujo ir vel istryne... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 4, 2016 Tema rakinama. • Pažeistos atsiblokavimo anketos pildymo taisyklės. • Siūlau atydžiai peržiūrėti šią temą http://greenside.lt/index.php?/topic/559-atsiblokavimo-%C5%A1ablonas/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose