Kornelijus_Webas 38 Parašė Birželis 3, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Webas_Tube • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, sugalvojau naują įdėją, pagalvojau, jog pradirbus kažkiek laiko darbe be pakvietimo, gautum premiją ir visiems per raciją parašytų tai. Pvž Petras gavo 1000$ premiją, kadangi pradirbo 180 minučių. Tokiu būdu, lengvai pinigų galėtų užsidirbti ir naujokai, kadangi kiek girdėjau, firmose labai lengva gauti pinigų. ATKREIPKIT DĖMĖSĮ, JOG KAINĄ GALIMA KEISTI, NEBŪTINAI 1000$ • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naujokai ir žaidėjai užsidirbtu daugiau pinigų • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lance_Nexo 29 Parašė Birželis 3, 2016 Gal ir nebloga idėja. Už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Whitte 0 Parašė Birželis 3, 2016 Aš būčiau prieš. Kodėl? Lengvi pinigai vėl nėra labai gerai, taip pat gaunant premijas be pakvietimo darbuose dingtų motyvacija siekti darbo su direktoriaus pakvietimu. Mano nuomone, sunkiau ateinantys pinigai suduoda žaidimui šiokį kokį įdomumą ir norą kas kartą pakilti vis aukščiau. Pabrėžiu, čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose