Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Karolis_Bmw • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mister_Morka • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (Sob) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 O *cenzūra* po laiko banini bsk?Ir man sjp pingina gali kamile pasakyt ir jason kuriam tdeze pardaviau man uzpingino nebekrove objektu ir va o tu kada banini po 20 mmin ar 30? *cenzūra* mlkdc esi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 Supranti man video kartais nesikelia tai va isikėliau iš pradžiu video tada baninau ir kaip tau gali objektu nekraut jei tau ping tik 30buvo ir be to čia net nemodinta tvorele yra nueik i gta nuvažiuok į ta vieta ir pamatysi kad pačiame gta taip yra ta tvorele čia net nekurtas objektas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 Supranti man video kartais nesikelia tai va isikėliau iš pradžiu video tada baninau ir kaip tau gali objektu nekraut jei tau ping tik 30buvo ir be to čia net nemodinta tvorele yra nueik i gta nuvažiuok į ta vieta ir pamatysi kad pačiame gta taip yra ta tvorele čia net nekurtas objektas Nera tokios tvoreles ten as zinau Dayz zaisdavau tuscia cia visur *cenzūra* jei tu pats losi modinta gta as nekaltas Imanoma viskas per gamykla i sita vieta krc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 nu krc nebesimazink patikrins anketa ban ir vsio, lauk dabar patvirtinimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 Būčiau ne aš užbanines būtu kitas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 5, 2016 Anketa tvarkinga. • Jei nekrauna obijektų reikia daryti relog , o ne naudotis tuo kad bus galima lengviau vežioti duonos kepalus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose