Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mister_Morka • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Karolis_Bmw • Už ką buvote užblokuotas ?:Cytinimas nors zvejoju • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 Aš prieš tai tave filmavau kaip su savo panele duonele krovėt ir po to išvarėt per tvora kur yra net neimanoma pralyst Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 Aš prieš tai tave filmavau kaip su savo panele duonele krovėt ir po to išvarėt per tvora kur yra net neimanoma pralyst Viskas imanoma Tu baninai mane po 30 min kaip man pingina as ivaziuot galima ir zinau per gamykla per laiptus ant zoles ir ten nusuoki krc ziaurus tu esi nemoki banint ko nebaninai kai tik pastebejai jei as cytas o veliau tik? pzz vaikas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 žmogau tu supranti aš tave seniau stebėjau bet pastebėjau kad nefilmuoju tu ilindai pro ten ir išlindai ilindai net su abiejomis mašinomis, ir po to viena sunaikinai kai iškrovėt, tai kad vsio be atmazkiu ok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 žmogau tu supranti aš tave seniau stebėjau bet pastebėjau kad nefilmuoju tu ilindai pro ten ir išlindai ilindai net su abiejomis mašinomis, ir po to viena sunaikinai kai iškrovėt, tai kad vsio be atmazkiu ok Tu temu nebekreipk ok palei viska tu turi irodymus turet kad as ilindau ten ir irodik koks pingas mano buvo nera noirmaliu irodimu neunbanins nu tai krc...Ziesim nuosprendi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 4, 2016 Tu gal aklas pasižiurėk šone rodo viska greiti ping mašinos modeli mašinos givybės ir viskas matosi kiek tau tas ping..... vsio neberašyk čia bereikalo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 *cenzūra* man nera irodimu kada ivaziavau laukiu patvirtinimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tedis 2 Parašė Birželis 4, 2016 Nuosprendis kur noriu žaisti vėl čia :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 5, 2016 Administratoriaus kuris jus užblokavo , užblokavimo buvo patvirtinta , anketa rasi paspaudęs čia. Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose