Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 5, 2016 DELETE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Freaknez 7 Parašė Birželis 5, 2016 Sveikas Karoli, visų pirma jūs paprašėt mano pagalbos grobime kad padėčiau jums gydydamas, ir aš tiesiog ant prabandymo pabandžiau, ir norėjau padėti į vietą tačiau nėjo. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 5, 2016 Gal man dar ss numest iš praito kart? kai dienos metu grobime irgi buvai ir irgi lagaminėli pasiėmiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Freaknez 7 Parašė Birželis 5, 2016 Nu aš tau ir aiškinu jog aš nežinojau, maniau jog gali tik gaujiniai, pvz banko kodo nulaužimas ar panašiai, gailiuosi jog taip padariau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 6, 2016 Rakinkit tema ir atblokuokite tema triniu lauk... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 6, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose