Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 6, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Nusižudė surakintas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Egidijus_Keza Karolis_Nezinau 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Birželis 6, 2016 mane nužude supranti ar ne kas tau blogai yra ?? numesk kur aš čytas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) ha *cenzūra* vėl bane sėdi kiek kart kartojo kad visuomet prigaus Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Studio 0 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) mane nužude supranti ar ne kas tau blogai yra ?? numesk kur aš čytas Cyteris esi blmb tune sucytinai geriau prisipazink..... Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Birželis 6, 2016 ha *cenzūra* vėl bane sėdi kiek kart kartojo kad visuomet prigaus tu gal nebe free postink nes greit aš taves prigausiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 6, 2016 mane nužude supranti ar ne kas tau blogai yra ?? numesk kur aš čytas Kam tie atmazai , geriau patilėtum http://prntscr.com/bd0fz7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Studio 0 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) prigautas Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Birželis 6, 2016 oi Bumeris siaučia biški su free banais ai ai juk 16metu turi galima jaučiu ane išeik i lauka gal jau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Studio 0 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) ne free banino gi uz cytus. Pats cytini o poto skundiesi visiem kad free ban.... Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) nyk is to servo matai kad nieks nenori kad zaistum. jei atsibaninsi vel gausi. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Edgaras_Studio Karolis_Greenside Hot_Anonymous 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Birželis 18, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose