Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 6, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Nusižudė surakintas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Karolis_Nezinau Egidijus_Keza 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Birželis 6, 2016 mane nužude supranti ar ne kas tau blogai yra ?? numesk kur aš čytas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) ha *cenzūra* vėl bane sėdi kiek kart kartojo kad visuomet prigaus Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Studio 0 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) Šią dieną 2016-06-06 į 13:41, Trevor_Night rašė: mane nužude supranti ar ne kas tau blogai yra ?? numesk kur aš čytas Cyteris esi blmb tune sucytinai geriau prisipazink..... Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Birželis 6, 2016 Šią dieną 2016-06-06 į 13:42, Karolis_Greenside rašė: ha *cenzūra* vėl bane sėdi kiek kart kartojo kad visuomet prigaus tu gal nebe free postink nes greit aš taves prigausiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 6, 2016 Šią dieną 2016-06-06 į 13:41, Trevor_Night rašė: mane nužude supranti ar ne kas tau blogai yra ?? numesk kur aš čytas Kam tie atmazai , geriau patilėtum http://prntscr.com/bd0fz7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Studio 0 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) prigautas Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Birželis 6, 2016 oi Bumeris siaučia biški su free banais ai ai juk 16metu turi galima jaučiu ane išeik i lauka gal jau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Studio 0 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) ne free banino gi uz cytus. Pats cytini o poto skundiesi visiem kad free ban.... Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) nyk is to servo matai kad nieks nenori kad zaistum. jei atsibaninsi vel gausi. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 11, 2016 Hugo_Armani Hot_Anonymous Karolis_Greenside Edgaras_Studio 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Birželis 18, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose