Freaknezz 11 Parašė Birželis 6, 2016 Viskas įvyko šiandien, iš pradžių nesupratau atėjau į žaidima prasileidau ban už čytų naudojima, nuėjau į ts tas pradėjo rėkaut kad trinčiau forumo jo acc, nors aš senai jau duomenų nežinau, ten kažkas parašė tą nsmn, http://greenside.lt/index.php?/topic/28207-prisistatau-karolis-bmw/#entry171200čia yra ta anketa, kurios aš nerašiau, to vartotojo kas rašė irgi nežinau, tačiau kiek žinau yra galimybė patikrinti logus, ar kažką panašaus, žmogus nervinasi visa kalte ant manes, prasileidau free ban, tai mano prašymas prašau peržiūrėti logus, ir pasakyti, ar aš ten pildžiau ar ne, mano manymu galėjo tik vienintelis Fear_Near, arba Explosive speed (del explosive esu isitikines) todėl prašyčiau patikrinti ir jo ip, mano Ts'e ir žaidime IP adresas vienodas ir jis yra 78.61.145.234 todėl prašau peržiūrėti logus ir nusiūsti man arba karolis_bmw su informacija kieno IP adresas atitinka nurodytos temos kurėjo. Ačiū Mano nickas naujas Chris_Gang, štai ką aptikau teamspeak'e pagrindiniam kanale: Toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marka_Karka 8 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) Kam tu numeti pristatymu linka? Įspėtas už bereikšmius. Redaguota Birželis 6, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Birželis 6, 2016 Kam tu numeti pristatymu linka? kad irodytu kad jis nieko nepadare arba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freaknezz 11 Parašė Birželis 6, 2016 Nu bet ahuel kažkoks lavonas ištraukia fotkes iš intiko ir visus nervus tas karolis ant manes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 6, 2016 tu nepisk proto *cenzūra* *cenzūra* Jekasikapi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Greenside 18 Parašė Birželis 6, 2016 *cenzūra* atejes langus izdauzysiu as tau freaknezai jybane be pautu liksi kale Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freaknezz 11 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) nu zodziu *įžeidimas* gydyk nervus nieko daugiau nebepasakysiu Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Birželis 7, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freaknezz 11 Parašė Birželis 6, 2016 Freaknezz, Smoke Piktas, Asap_Rocky, Karolis_Greenside, Kyoutai_Yukori., Fear_Near, ℱrostas, Kawaii_Gerardas, Explosive_Speed, Minde_Fine, Lauris_Drift, Jack'Ferdinando, Ewan'Russell,Eligijus_Rose, Karolis_Andrejauskas, Erikas_Sweet, Tony_Khalifa Freaknezz, Smoke Piktas, Asap_Rocky, Karolis_Greenside, Kyoutai_Yukori., Fear_Near, ℱrostas, Kawaii_Gerardas, Explosive_Speed, Minde_Fine, Lauris_Drift, Jack'Ferdinando, Ewan'Russell,Eligijus_Rose, Karolis_Andrejauskas, Erikas_Sweet, Tony_Khalifa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 7, 2016 To asmens (kuris čia kišasi į jūsų margą draugystę) IP tikriausiai yra dinaminis, nes duomenų bazėje rastas tik vienas vartotojas su jo IP. (Karolis_Andrejauskas) Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose