Lukas_Crimini 22 Parašė Birželis 7, 2016 Sveiki, gan senai, prieš keletą mėnesių sukūriau frag movie, kuriame matysite tiek mano, tiek mano draugo fragų. Norečiau, kad įvertintumėt šį mano kūrinį https://youtu.be/lTJ5VEH53fs Nojka_Cool Armani_Original hugo armani 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 7, 2016 Neblogas sekmes toliau kurti tokius video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 7, 2016 lagina video, tikriausiai su fraps ar kitu šudu filmuoji, nusistatyk high grafikas, filmuok su "startmovie", vėliau į virtualdubą viską įmesk ir padarys tau video be lagų. sony vegas ar after effects? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Original 7 Parašė Birželis 7, 2016 Nu neblogai susuktas video . Šaunuolis taip ir toliau. Spaudžiu LIKE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Crimini 22 Parašė Birželis 7, 2016 lagina video, tikriausiai su fraps ar kitu šudu filmuoji, nusistatyk high grafikas, filmuok su "startmovie", vėliau į virtualdubą viską įmesk ir padarys tau video be lagų. sony vegas ar after effects? Vegasas. Filmuota be lagų daugiau nei 200 fps, viskas ant very high, tik problema tame, kad GOTV rodo 30 tick, todėl ir atrodo, kad lagina, filmuoju su fraps, bet tikrai nelagina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Birželis 7, 2016 Tikrai geras video, tik ant drop'ų nepataikai :/ Falanji 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
kSursley 38 Parašė Birželis 12, 2016 Prie to pačio aš pasirodysiu įvertinimui. Lukas_Crimini Марихуана 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose