Jack_Elyga 9 Parašė Birželis 7, 2016 Sveikučiai. Taigi baigiau žaisti cs'ą nes sėdžiu vos su 30 fps. Taigi noriu jum prieš tai palikti mano mini filmuką. Gero žiūrėjimo. Armani_Original 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Original 7 Parašė Birželis 7, 2016 Geras video tikrai labai gerai žaidi.Bet kai nušauni žmogų galėjai kokį mini efektuką įdomiau atrodyti.Bet neprastai šaunuolis. Jack_Elyga 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 7, 2016 nžn, kažkokias masofkes kapoji, jokių rimtų playerių nematau čia, bet kai kurie shotai tikrai nuts Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Birželis 7, 2016 Normalūs šuviai, beje kokį medinį kompą turi kuris nepaveža 1.6? Aš va sėdėjau su 1gb ramu man CS 1.6 ant 100fps+ varė (NoBullies.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Elyga 9 Parašė Birželis 7, 2016 Normalūs šuviai, beje kokį medinį kompą turi kuris nepaveža 1.6? Aš va sėdėjau su 1gb ramu man CS 1.6 ant 100fps+ varė (NoBullies.)šis video sukurtas prieš mėn. O ryt maždaug sėdėsiu su skarbonke kuri veža maždaug 400+fps Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose