*Jason_Strike 0 Parašė Birželis 7, 2016 Sveiki GreenSide serverio žaidėjai! Taigi pamaniau, reiktų susikurti prisistatymą, kad geriau mane pažintumėte. Mano vardas yra Deividas, gimęs 1999.06.19 greit 17metų Gyvenu Klaipėdoje, gyvenu ne mieste, o kaime Lankau krepšinį, futbolą, krepšiniį nuo 9 metų iki dabar, o futbolą tik antri metai, lankau sportą klubą, kačelinuos, biški jau turiu masės, bet nedaug, nes neseniai pradėjau normaliai kačelintis. Laisvalaikiu mėgstu pabūti su draugais, bei papramogauti su jais, esu negeriantis, bet kartais netyčiuks gaunasi. Bet turiu ir neigiamu savybių, labai greitai galiu susinervuoti, mėgstu labai pajuokaudamas pastumti ant draugų bet aišku ne rimtai . Turiu brolį ir sesę, kurie yra mažesni ir nervina. Turiu ciuciką vardu Amsis, nėr durns, negraužia lovų Trumpai apie serverį. Apie serverį sužinojau iš draugų pasiūlė ateiti pažaisti ir visai patiko, bei daug apie jį skaičiau internete, žiūrėjau forumą, bei žiūrėjau video Youtubėj, pasirodė nieko, tai nusprendžiau apsilankyti, esu parėjęs iš kito projekto, kuriame turėjau geras pareigas buvau DP (direktorių prižiūrėtojas), leavinau jį ir atėjau pas jus tikiuosi ir čia pasiekti, bent direktoriaus pareigų. Mano kontaktai: Parašyk man į forumą, ar per žaidimą, duosiu. Pridėkit į snapchat: deividass99 Skype: dundulius Ir mano nuotrauka: Čia prieš daug metų, su laiku įkelsiu kitą, čia kai man buvo 13 metų. http://imgur.com/3Ptdlxh Dėkui visiems, kurie paskaitėte mano prisistatymą! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 7, 2016 Sveikas, sėkmės projekte, keista jog pirmą dieną iškart prisiregistravęs parašiai prisistatymą apie save Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johny_Navara 1 Parašė Birželis 7, 2016 Sveikas, sėkmės tau projekte! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Khalifa 22 Parašė Birželis 7, 2016 Sveikas, malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Birželis 7, 2016 Sveikas Labai malonu susipažint sekmės tau projekte linkiu daug ko siekti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Birželis 7, 2016 Sveikas, Malonu susipažint sekmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Birželis 7, 2016 Mldc, spėji ir fulę ir kašį Sekmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Birželis 8, 2016 "gimęs 2016.06.19 greit 17metų" Dar net negimęs o jau 17 metų nū matematikas tu čia žiūriu, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 8, 2016 Joa gimimo data įdomi bet tiek to sekmes zaidime bei reliame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
*Jason_Strike 0 Parašė Birželis 8, 2016 Dėkui visiems. Net nemaciau, kad klaidą padaręs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Birželis 8, 2016 Idomus biski su gimimo data esi nu bet ka sekmez projekte zinau is kur atejas tad sekmes tau cia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulus_Omega 338 Parašė Birželis 8, 2016 Sveikas, Sekmes projekte scameri, isbuk ilgai deivideli P.S. valgyk daugiau, i mase laikas sokt, nes kaulas esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sinaola_Gurry 2 Parašė Birželis 9, 2016 Sveikas malonu susipažinti sėkmės tau šiame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose