Sano_Martini 52 Parašė Birželis 10, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Sano_Martini 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nedokas_Twin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Turėjo būti "ižeidinėjimai" bet per klaida uždėjau "keiksmažodžiai" (atsiprašau, kad nepateikiau laiku esu naujas administratorius nežinojau) 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Birželis 10, 2016 Seip asile yra ne keiksmazodis ir tu pavogei mano masina darbo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Birželis 10, 2016 Seip asile yra ne keiksmazodis ir tu pavogei mano masina darbo Anketoje parašiau, kad sumaišiau (reason) vietoj "įžeidinėjimai" uždėjau "keiksmažodžiai" Vietoj tavęs išvis nieko nerašyčiau o džiaugčiausi, kad negavau dar +30min, nes už "keiksmažodžius - 30min" o už "įžeidinėjimus - 60min" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 10, 2016 Anketa netvarkinga. • Būtina pateikti užtildymo anketą per 10 minučių nuo to laiko , kai žaidėją užtildėte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose