Sano_Martini 52 Parašė Birželis 10, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Sano_Martini 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nedokas_Twin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Turėjo būti "ižeidinėjimai" bet per klaida uždėjau "keiksmažodžiai" (atsiprašau, kad nepateikiau laiku esu naujas administratorius nežinojau) 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Birželis 10, 2016 Seip asile yra ne keiksmazodis ir tu pavogei mano masina darbo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Birželis 10, 2016 Šią dieną 2016-06-10 į 15:16, Nedokas_Twin rašė: Seip asile yra ne keiksmazodis ir tu pavogei mano masina darbo Anketoje parašiau, kad sumaišiau (reason) vietoj "įžeidinėjimai" uždėjau "keiksmažodžiai" Vietoj tavęs išvis nieko nerašyčiau o džiaugčiausi, kad negavau dar +30min, nes už "keiksmažodžius - 30min" o už "įžeidinėjimus - 60min" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 10, 2016 Anketa netvarkinga. • Būtina pateikti užtildymo anketą per 10 minučių nuo to laiko , kai žaidėją užtildėte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose