Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Lucas_Patriot.

Antoškee_Sopranoo

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Antoške_Soprano


• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot


• Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Policijos Departamentas


• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Visu pirma aš taip ir maniau jog išrinkote bloga varianta PD firmai. Nes matot kas daros ir spėjų iš ano projekto išėjo nes *cenzūra*na degė. Privarė surakino nors aš to metu /to dariau pas draugą ir uždėjo už vairavima be teisių nors furoj nesedėjau. [PRAŠYČIAU ĮMESTI NUOTRAUKĄ TUO LAIKŲ KAIP DARIAI ĮRODYMUS] Baudžia be įrodymu furos nebuvo šalia bet uždėjo įtarima ir galiausiai paliko surakinta. Jeigu ne Edis_Kingston kuris yra aktyvus būtumėm stovėją ilgai dar. Siulyčiau keisti direktoriu į kita nes matos ir pačiu vaiku komanda atrinkta kuri net nežino kas yra ,,Relog" taipogi manau direktorius neturi žalio supratimo. Atsibodo man tylėti ir kentėti, norėčiau kad jis būtų nubaustas visi esame lygus. Aš nevairavau furos o tesiog /to padariau o uždėjo už vairimą be teisių. Pats direktorius nesilaiko taisykliu o ką norėt kad darbuotojai laikytusi. Gali visa furistu firma pritart kad Lucas_Patriot daro nesamonės taipogi DPD. Nes mum buvo siuntą *cenzūra* surakino *cenzūra*y dėjas.


• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:1.0.0,1.0.1,1.3.0,1.4.0,1.6.1. Ir dar daug punktų gal užteks. [siulyčiau dėt 2 įspėjimus nes firma ir pats direktorius palaida bala]


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :823fa60ae4fcfd3a33fbbcd6aa23d0de436.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ką tu čia man raganėji, velnias? Axuelas štoli? http://prntscr.com/66mj24Va, turėk įrodymus ir sėdi ramus, fūristu dirba ir *cenzūra* protą, kad niekada nevairavo fūros. Graudu.

Tuo metu nevairavau. Šiandėn išvis nevairavau noriu įrodymu kur aš vairavau ;))) Tu negali dėt aš galiu turėt ką noriu mašina ką noriu aš jos nevairoju negalėjai dėt. ;> + įžeidinėji temoje išvis reikėtu nubausti sočiai nes free star. Furistams buvo siuntą ir man trugdiai nors aš nevairavau uždėjai pačio kaltė. Pauliaus Sweet galit pasiklaust aš pas ji g ir važiavom. NEGALĖJAI BAUSTI NES AŠ NEVAIROJU BE TEISIŲ ESU IR BŪNU KUR NORIŲ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš direktoriaus reikalauju daugiau tolerantiškumo aplinkai. Suprantu, kad pykina tokių antžmogių papeikimai, bet darkytis nereikėtų.

 

Dėti įtarimą fūristui, už tai, kad be teisių kuomet nėra įrodymų jog jis prie vairo, tai tas pats kas sakyti civiliui "tu turi nuosavą mašiną, bet neturi teisiu, še įtarimo", nors jis gal su ja nevairuoja ir taupo perlaikymui. Bet čia žmogiškoji pusė, nežinau kaip yra už kadro ir įrodymų neturiu.
 

Todėl prašau, kad nukentėjusiajam būtų kompensuoti eurai už 10 įtarimo (1 įtarimo = 140eurų). 

Už kitą  įtarimo priežastį kompensuoti nereikia.

 

Taip pat nukentėjusysis įrašomas į gėdos stulpo medinę dalį už nesugebėjimą situacijoje suvaldyti savo emocijų, t.y. su aplinkos žmonėm/direktoriumi buvo demonstruojama neleistina leksika.

 

Byla ištirta, nuosprendis parašytas, rakinam ir į stalčių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.