Ganja'L 0 Parašė Birželis 13, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ganja_Ltu 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Black_Devils 3. Už ką buvote užtildytas : Įžeidinėjimai, nors aš atsišoviau, nes jis pradėjo stumti. Ir tai mano atšovimas nebuvo keiksmažodis ir jo aš neįžeidžiau. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : https://imgur.com/a/NWqri Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Devils 0 Parašė Birželis 13, 2016 Dėja vaikeli žemas lygis stumt ant tėvų , nori pabazarint skypė [ gamerisltu.lt ] Lauksiu pažėsiu ar tu ne bailys ) (~_~) Laukiu skypė Ir beto nereikia mašinų jau 2kartus iš eilės į vandeny stumti su darbinėm . Tai nevek vaikas. Tiesa kad tu vaikas !!!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 17, 2016 Atsiprašome kad nespėjome jūsų atitildyti. Užtildymo laikas jau senai pasibaigęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose