Mantas'Lietuva 24 Parašė Birželis 14, 2016 (redaguota) Klanas:LT blow tour Klano nariu:11 Mano TH:8lvl th 66lvl Ateikit jei galit i klana dalinami geri kariai aktyvus ir geras klanas laukiam zmoniu kad pradetumem cw.Ateikit ir padekit mums tobulėti Redaguota Birželis 15, 2016 Mantas'Lietuva Paulius_Prime 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Birželis 14, 2016 Kelintas tavo leveles? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kietas_Krabas 1 Parašė Birželis 14, 2016 Levelis koks? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas'Lietuva 24 Parašė Birželis 14, 2016 th8 o lvl 66 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Prime 7 Parašė Birželis 14, 2016 Siūlau užžeiti tikrai geras klanas, gali puikiai praleisti laiką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas'Lietuva 24 Parašė Birželis 14, 2016 truksta tik 1zmogaus for cv join!!!!!!!!!!!!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 14, 2016 As ateisiu Mantas'Lietuva 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Birželis 14, 2016 Ateisiu mano th 8 beveik max. Mantas'Lietuva 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas'Lietuva 24 Parašė Birželis 14, 2016 Laukiu laukiu ir dekoju tiems kas atejo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kietas_Krabas 1 Parašė Birželis 15, 2016 Aš ir ateisiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Prime 7 Parašė Birželis 15, 2016 Mes turim ir svetainę, bet gaila dar nepilnai sukurta :/ http://lt-blow-tour.mozello.lt/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose