Jarek_Fushion 154 Parašė Birželis 15, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Jarek_Fushion 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Pagalbos dėl žaidimo. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Mėto per ekraną kažkokias juostas trukdo žaisti normaliai. http://imgur.com/a/6YnjF Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Armani 6 Parašė Birželis 15, 2016 Po kiek laiko buna automatiskai praeina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Birželis 15, 2016 Pabandyk rezoliucija pasididint ar pasimažint turėtu nebebūt tokiu dalykų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch` 1 Parašė Birželis 15, 2016 Man irgi yra taip buvus, bet po kompiuterio restarto viskas atsistatė ir nebebuvo tokių dalykų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Birželis 16, 2016 Rezoliucija bandysiu pasikeisti. Kompiuterio restartas nepadeda. Teddy man nepraeina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 16, 2016 Gal ka esi pasimodines nes man taip metydavo nuo nekokybisku modu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Birželis 16, 2016 Bėda yra rezoliucijoje, bandyk keistis. Nes seniau irgi taip buvo man, o dėl modų maža tikimybė, bet irgi gali būt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 20, 2016 Susitvarkei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 8, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose