Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Prižiūrėtojai firmos

Aron_Brook

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aron_Brook


✔ Koks tai pasiūlymas: Kad būtų padarytas atskiras rangas prižiūrėtojas, jis būtų kaip pavaduotojas tik kad mažiau komandų


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ši idėja mano manymų praverstų prižiūrėtojams, nes kaip žinoma pavaduotojai/direktoriai turi savo komandas per kurias yra galimybė lengviau kontroliuoti savo firmos darbuotojus, tai aš siūlau padaryti tarkim kaip kokius "Įgaliotinius" aišku įgaliotiniai yra iš kito serverio, bet galima juos kitaip pavadinti, bet esmė ta pati, tačiau su žymiai mažiau komandų. Mano manymu, komandos kurios turėtų būti šiam rangui tai [prižiūrėti darbuotoja, rašyti per /d bet kad rašytų tarkim "Taxi firmos prižiūrėtojas Aron_Brook skelbia :" ir panašiai. Būtų darbinių car atsatymo komanda. Šį ranga turėtų uždėti pats direktorius, kaip marco gali uždėti kitiems direktorius, tiek direktorius galėtų uždėti būtent šį rangą.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų lengviau kontroliuoti savo firmos darbuotojus, drausminti. Ypač tiems kurie neišgali nusipirkti admin'o/vip'o kad galėtų skelbti, prižiūrėti per komandas ir panašiai.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.