R_Smailys 107 Parašė Birželis 17, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: R_Smailys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: kad server dažnai būna 120-130on bet fūristų vpš būna 3-4 kartais ir iš tų būna koks 1 žmogus su tuo rangu kuris gali vesti masinas ir nenuostabu kuris buna afk. Kartais isvis buna furistu 0 būna iš to 100 žaidėjų o mašinas turi pristatyti serveris ir reikia lauki gan ilgą laiką tai siulyciau daugiau atranku i furistus arba mazinti laika kol serveris pristatys masina.. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikes ILGAI laukti kol servas pristatines car.. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): P.s negalvokit kad man 1 kartą nepristate ir as iskart rasau sita buna kas 2 diena ir ne man vienam nepristato car PEACE Aivaras - 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Birželis 17, 2016 Aš už. Tikrai būtų geriau ,kad arba dažniau būtų atrankų arba ,kad mašinos automatiškai pačios būtų pristatytos per mažesnį laiką. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose