Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 17, 2016 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Neon • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : James_wEED • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/PI4Ph1N7ZlY Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Weed1 0 Parašė Birželis 17, 2016 Tu pats pabandyk su 119 greičiu tada isitikinsi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 17, 2016 Žinok galiu pasakyt, jog bandžiau. Tačiau niekaip nepavyko perskristi per tą upę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ice_Man 1 Parašė Birželis 17, 2016 Žinok galiu pasakyt, jog bandžiau. Tačiau niekaip nepavyko perskristi per tą upę. Man tai paėjo kaip aš bandžiau. James_Weed1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Weed1 0 Parašė Birželis 17, 2016 Žinok galiu pasakyt, jog bandžiau. Tačiau niekaip nepavyko perskristi per tą upę. Tai,kad ne man vienam paejo šita duosiu pvzd Ice_Man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Weed1 0 Parašė Birželis 17, 2016 Nu bummeri pažiurek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 17, 2016 Kaip tu gali kylant į kalną kažkaip padidinti greitį labai staigiai nuo 91 iki 120~? Tika pats pabandžiau tai su PD mocu, važiavau ant 98~ ir tik pakilęs nuo tos pakilos iš kart pmano greitis sumažėjo ir neperšokau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 17, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose