Drąsius_Kedžius 12 Parašė Birželis 19, 2016 (redaguota) Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drasius_Kedzius • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai užlipi ant darbo informacijos icono išmeta GUI lentelę ir tada nori paskaityt kas ten parašyta bet nelbai eina nes lentelė per pusė ekrano (Nežinau gal čia man vienam? Jei taip tai labai atsiprašau) bet jei ne man vienam tai siūlyčiau ta GUI lentele sumažint. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galėtu palavinti savo skaitymo įgudžius. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Redaguota Birželis 19, 2016 Drąsius_Kedžius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 19, 2016 Tau sita lentele tokia didele yra nes zaidi ant mazos rezoliucijos ar kaip ten vadinas nu zdz su mazesniu ekranu tu turi pasididinti rezoliucija ir viskas susitvarkys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Birželis 19, 2016 Aš UŽ, nes dabar lentelė yra labai ištempta, reiktu ją susiaurinti, būtų patogiau skaityti. Čia ne tau vienam, taip, bet pas mane kažkodėl nenukerta puse lentelės http://www.part.lt/img/a4cd0cba2cc7d5c24a600fe869bc8032160.png Ir pas mane rezoliucija MAX. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Birželis 19, 2016 man viskas tvarkoje, bet jai kitiem kenkia, aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvydas. 1 Parašė Birželis 19, 2016 Nu kaip čia pasakyt,sakau už.Bet man viskas tvarkoje,bet kitiems tai bloga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Wolf 22 Parašė Birželis 19, 2016 Žaidžiu ant 1920x1024 ir man lentelės dydis yra tobulas. Siūlau pasididint resoliucija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose