Tomy_Nice 6 Parašė Birželis 19, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tomy_Nice 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : 5h 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : tomukas758 (skype) 4. Šioks toks komentaras apie darbą : mažos lubos garaže, tikiuosi šis darbas labiau patiks už pirmą 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : https://www.youtube.com/watch?v=kXyb2qwOYok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynukss. 9 Parašė Birželis 19, 2016 Sveikas, Tomai. Man asmeniškai patiko šis darbas nes esi šiuo metų naujokas šiose darbuose. Linkiu tau didžiausios sėkmės kituose darbuose, stenkis ir įrodyk kad sugebi daugiau ir gražiau atlikti savo darbus. Tomy_Nice Tomka_Audi Lenis_Kempinis 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
wMamba 0 Parašė Birželis 19, 2016 Neįsipūdinga... :/ Daug tuščios erdvės, trūksta detalių, mapinimas senovinis. Nu žodžiu, kaip naujokui tai neblogai, bet aš nežinau ar tu naujokas ar ne Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomy_Nice 6 Parašė Birželis 19, 2016 Neįsipūdinga... :/ Daug tuščios erdvės, trūksta detalių, mapinimas senovinis. Nu žodžiu, kaip naujokui tai neblogai, bet aš nežinau ar tu naujokas ar ne Sėkmės tobulėjant. Esu naujokas wMamba 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 19, 2016 Kaip naujokui puse velnio bet manau daugiau darbo idejus tikrai butu daug grazesnis darbas bet mldc kad bandai sekmes tobulejant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
wMamba 0 Parašė Birželis 19, 2016 Esu naujokas Tada tikrai neblogai. Patarimas - padirbėk ties įdomesne patalpų forma o ne vien aukštį daryt per vieną tą sieną. Įterpk kitokių objektų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Birželis 19, 2016 nu neblogas, kolkas kažko panašaus kokiam nors serve nemačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil. 10 Parašė Birželis 19, 2016 Gražu, bet atrodo truputėlį griozdiškai. Aišku tobulėjimui vietos yra ! Keep up the good work. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Birželis 19, 2016 Visai neblogai kaip naujokui. Stiprėk, tobulėk. Sekmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. " Temos rakinamos paprašius temų autoriams, ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose