Dom_Dom 0 Parašė Vasaris 18, 2015 ViTEOFilms DĖMESIO! VIDEO YRA MANO KŪRTAS, MONTUOTAS, JEIGU PAMATYSITE KITŲ KANALE, PRAŠAU PRANEŠTI, IŠ ANKSTO DĖKOJU. KŪRIU VIENAS, NIEKAS NEPADEDA, TAIPOGI KOPIJUOTI MANO VAIZDO ĮRAŠUS YRA DRAUDŽIAMA, NEBENT LEIDŽIU. Taigi, kas dar nežino montuoju video, jau senai tuo užsiėmu, būdamas mažu vaiku, tad tai darau dar iki šiol. Kas nežino, esu kitaip žinomas kaip ViTEO. Taigi turiu savo kanalų (esu turėjęs dauguma kanalų, ir gaming, ir minecraft, visokių buvo, tačiau jų neviešinu, dauguma jų išnyko). Kam idomu video filmuoju su FRAPS, montuoju su Vegas Pro 13.0 ir After effects (kai tik prireikia). ___________________________________ VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=z5oSgyynEIs Daugiau mano kūrinių: https://www.youtube.com/channel/UCk1oQQLpBN_3msatPW0L5KQ/videos Jeigu nesunku paspauskite Like ir Subscribe, jeigu norite daugiau mano kūrinių. Jeigu spaudžiate Dislike, tai kaip suprantu, Jūs 'hatinate'. O kodėl? Gal pavydite, gal atrodo kad čia nieko nėra ypatingo sukūrti arba tiesiog prastai atrodo, yra visokių priežasčių. Jūs parodykite savo kūrinį. Aš nesakau, kad čia sunku yra, tokius video yra labai lengva sumontuot (bent jau man). Tai tiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 18, 2015 Atvirai pasakysiu savo nuomonę, nepatinka man tie drift movies su tokais modais, bet apskritai įdėja tikrai puiki ir sumontuota taip normaliai. Apibendrinus cool Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dom_Dom 0 Parašė Vasaris 18, 2015 Atvirai pasakysiu savo nuomonę, nepatinka man tie drift movies su tokais modais, bet apskritai įdėja tikrai puiki ir sumontuota taip normaliai. Apibendrinus cool Ačiū už nuomonę, Tomai. Modai dėl grožio, na ir šiaip norėjau pamėginti kažką naujo. Seniau driftindavau be jokių modų, stock Elegy, ir montavimas puikiai gaudavosi ir atrodydavo, tačiau nustojau tai daryti gan ilgą laiką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 18, 2015 Viskas nrml , vietomis nesirišo kameros vaizdas , daina atitiko tokias laidotuves/ tregediją Vygantas_Sivickas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 20, 2015 Ar man vienam atrodo,kad logo mintis kopijuota nuo NORBEFILMS?Beto iš kur tokį modą gavai?Aš irgi norėčiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 20, 2015 Man patiko, gražiai sugalvojai, daug darbo. Puiku! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dom_Dom 0 Parašė Vasaris 21, 2015 Dėkui visiems. Pažiūrėkite ir kitus video, kitose temose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenneth'Ferguson 2 Parašė Vasaris 21, 2015 Peržiūrėjau visus video ir žiauriai gerai sugalvota ir man taip patinka. Šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Stephen 19 Parašė Vasaris 21, 2015 Muzika tai kaip per kokias laidotuves Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Muzika tai kaip per kokias laidotuves Pritariu, video gal ir neblogai bet dar tobulink įgudžius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose