R_Smailys 107 Parašė Birželis 24, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: R_Smailys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas yr toks kad į auto salona ar į auto turgų idėtų car Huntley bet kaina butu 100k ar daugiau • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu daug pirkeju nusipirkti sita grazuoliuka ir didesnis pelnas furistams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tarpas Leo_Messis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 24, 2016 Jei nėra tai nėra, reiškias nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leo_Messis 9 Parašė Birželis 24, 2016 aš sutinku, nes iš tikro ši mašina yra tik gaujiniuose ir gaujiniai naudoja beveik tik ją o ne tohama o huntley, reikėtų šio automobilio salone ar turguje, PRITARIU! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
D'Žydas 12 Parašė Birželis 24, 2016 Pritariu norisi kažkokio normalaus džipuko R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falanji 447 Parašė Birželis 24, 2016 Jeigu būtų Huntley aš visiškai neprieštaraučiau, norėtusi kad ji būtų visiems prieinama, ne vien tik gaujų firmoms. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Birželis 24, 2016 nu krč nėr tai nėr. Prinerkit Rokui krč gal ir duos. Prieš krč čia jums motyvacija eiti į gaujas ir ten su juo važinėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Birželis 24, 2016 (redaguota) Aš už aš irgi norėčiau huntley Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 25, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Birželis 24, 2016 PRIEŠ. 100k už huntley nebesvaikit, tai yra retą mašiną ir šiame serveryje yra huntley tad galit nusipirkt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daniel_Rose 73 Parašė Birželis 24, 2016 Pagrinde visur jau naudojama ta "Huntley" kaip gaujų mašinos ir iš tiesų jau pabodo matyti visą serverį su jomis ( bent jau kitur ). Sutinku su tai, kad mašinos nereikia, kodėl ? Kažkas naujo, kažką naujo sugalvokite, kažkokią naują mašiną naudokite. Johnny Mangano 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Birželis 24, 2016 Kažkaip nei už nei prieš. Manau geriau įkeltu geriau kitą džipuką bet ne huntley. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Birželis 24, 2016 Nesamone dabar zmones turi huntley tai kai padaris 100k tai jie neteks daug pinigu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose