Dovydas_Pro 13 Parašė Birželis 24, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Dovydas_Pro 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Šiandieną Bmx_Park mane surakino tik ką spėjus prisijungti ir gavau crash, Bmx_Park pradėjo grasinti Lban, net nesiaiškindamas aplinkybių kodėl rr darau. Savaime suprantama crash gavau suimtas tai gavau free atsėdėti jail 30 min po to mane sustabdė kitas pareigūnas ir atsigetino prie jo Bmx_Park'as ir dar davė 40 star jog tyčinis relog surakintas . Nors ištiesų dar netgi parašiau anketą jog nebegaliu į samp'ą prisijungt nes nebeina vien tik crash mėto. tą anketą galite rasti pagalbos skiltyje. tai prašau mane paleisti iš jailo, nes Bmx_Park taip išeina free pristarino. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: <viršuje> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Birželis 24, 2016 va ss kai atsijungei tik surakinau nei crashas nei ką tiesiog /q padariai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Pro 13 Parašė Birželis 25, 2016 Tai reikėjo ping ss padaryt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 29, 2016 Kalėjimo laikas jau bus pasibaigęs. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose