Kobe_Carey 10 Parašė Birželis 26, 2016 Sveiki, esu naujokas šitam projekte, tai norėčiau pristatyti savo kurtus CS:GO video Tikiuosi patiks ir nepagailėsit like ir subo Lovin U (First CS:GO edit) Take It Easy Follow [Thanks for 100 subs] Vaidas_Corleone 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 26, 2016 ką aš ką tik žiūrėjau? my eyes help me Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kobe_Carey 10 Parašė Birželis 26, 2016 ką aš ką tik žiūrėjau? my eyes help me matosi editinimo nesupranti Ir jei tavo akįs yra sužalotos, tai patarčiau akinius įsigyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 26, 2016 matosi editinimo nesupranti Ir jei tavo akįs yra sužalotos, tai patarčiau akinius įsigyti ko nesuprantu? ant smooth taikinukas, su ranka smoothus darei, cc šudinas, velocity, sync šudas.. krč šudas nedėk tu t3c intro gal baisu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kobe_Carey 10 Parašė Birželis 26, 2016 ko nesuprantu? ant smooth taikinukas, su ranka smoothus darei, cc šudinas, velocity, sync šudas.. krč šudas nedėk tu t3c intro gal baisu Tu gal biški prasipagiriok :DDDD Pzda pro atsirado :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose