Sieg_Heil. 10 Parašė Birželis 28, 2016 ● Sveiki, kuriu muziką jau keletą metų, taigi norėčiau pasidalinti ja su jumis, pamatyti ką apie ją manote. Jeigu negaila soundcloud'e paspauskite follow, like ! ● https://soundcloud.com/fridaymusicofficial Falanji Mike_Cis 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Birželis 28, 2016 savo turi kazka pakures, nes cia tik remixai. jei turi numesk. Sieg_Heil. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil. 10 Parašė Birželis 28, 2016 savo turi kazka pakures, nes cia tik remixai. jei turi numesk. Tuo met nelabai gaudais ką reiškia terminas "remix",.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Birželis 28, 2016 Tuo met nelabai gaudais ką reiškia terminas "remix",.. nu remixas tai remixuotas kazkoks tai trackas, dazniausiai buna patobulintas arba pakeistas dropas o visa kita paliekama arba zymiai/nezymiai pakeiciama. trumpai tariant mintis jau yra tu tik ja patobulinai arba perdariai savaip. tai as taves noriu paprasyti del idomumo kad idetum savo sukurta tracka kuriame ten iprastai buna intro/breakdown/drop/outro ir panasiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil. 10 Parašė Birželis 28, 2016 nu remixas tai remixuotas kazkoks tai trackas, dazniausiai buna patobulintas arba pakeistas dropas o visa kita paliekama arba zymiai/nezymiai pakeiciama. trumpai tariant mintis jau yra tu tik ja patobulinai arba perdariai savaip. tai as taves noriu paprasyti del idomumo kad idetum savo sukurta tracka kuriame ten iprastai buna intro/breakdown/drop/outro ir panasiai. Tai čia viskas mano daryta, tik vocals paimti iš originalios dainos, daugiau viskas mano. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Birželis 28, 2016 Tai čia viskas mano daryta, tik vocals paimti iš originalios dainos, daugiau viskas mano. viskas aisku tada, neklausiau orginalo todel galvojau kad pekeites koki dropa busi.. Sieg_Heil. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wildon_Hurst 13 Parašė Liepa 6, 2016 Gražuuu,per kokią/as programą/as kuri? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil. 10 Parašė Liepa 6, 2016 Gražuuu,per kokią/as programą/as kuri? Ačiū. Fl Studio ketvirtus metus berods. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose