Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.4] Pasiūlymas serveriui : žmonių grobimas

Deividas Meškinis

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Meskinis

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas yra toksai, kad pavyždžiui galėtum grobti žmonis. Viską dabar aprašysiu plačiai kaip tai vyktų. Taigi išpradžių reikėtų nusipirkti virvę iš kiosko. Ji kainuotų tai x eurų, plius dar būtų kioske tai bomba.

Kai grobia žaidėja gaujinis - gaujinis išpradžių turėtų nusipirkti virvę. Tada jie turėtų susirasti žmogų ir prie jo priėję turėtų parašyti /virve [id arba V_P] arba, greitasis mygtukas gaujom num6. Tada gaujiniam suteiktų komandą naudoti /isodinti [id arba V_P] į mašiną. Gaujiniai turėtų nuvežti asmenį į savo bazę ir turėtų teisę naudoti komandą /istempti. Visa tai padare jie parašytų /pagrobimas ir policijai praneštų per racija panašiai kaip kai užgrobia ginklų parduotuvę, baldų. Sakykim "Nortenų/Surenų gauja pagrobė V_P turite x minučių jį išlaisvinti arba įkaitas mirs".

Išlaisvinimas - Policija nuvykę tai į Nortenų/Surenų bazę iššaudytų gaujinius ir priėję prie įkaito laikytų Y jį išlaisvintų per 1 minutę. Policija išlaisvinę įkaitą gautų į fondą tai x eurų sumą. Jeigu įkaitas užminuotas su bomba išlaisvinimas truktų 2 minutes.

Neišlaisvinimas - Jeigu policijai tai nepavyksta išlaisvinti įkaito, įkaitas tiesiog mirtų ir gaujiniai gautų tai x eurų sumą į fondą.

Paimti įkaitą butų galima tik kas 2 valandas ir 2 gaujos vienu metu negali paimti įkaito. Sakykim paėmė Nortenos tai jie galės imti tik po 2 valandų vėl įkaitą, o Surenos gali imti iškarto po išlaisvinimo. Jeigu gaujiniai išlaiko įkaitą ar neišlaiko jie nuo pat grobimo pradžios gauna tai x star kiekį.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tikrai pagyvintų serverio veiksmą tarp gaujų/policijos.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Jeigu turite klausimų rašykite į komenatarus  ir poto visus užduodamus klausimus čia parašysiu čia darant redaguoti. Ir štai keli klausimai kuriuos aš jums pats parašysiu ir atsakymus iškarto :

 

Klausimas - O kas bus jeigu įkaitas atsijungs? Atsijungęs įkaitas kaip ir surakytas asmuo gautų 30 minučių kalėjimo.

Klausimas - Ar galima /virve komandą naudoti ant AFK žmonių ir ar tai galima pastatuose? Ne, ant AFK žmonių tai neveiktų ir pastatuose neduotų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kokie minusai- Gavus crash sedžiu 30min kaleime. Tada dar reikia patobulinti , kad /isodinti galėtų tik surišta žmogų , nes poto prasidės gaujose buginimai tokie , kaip įsodina į mašima gaujini poto iš tempė ir bats nėra antrankiu. Ir dar , kad gaujinių lyderis arba dešinioji ranka galėtų tik naudoti tas komandas, nes gaujose gali būti mentų *cenzūra* , kuris specialiai surakins random žmogų...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.