Jack_Silva 26 Parašė Liepa 6, 2016 Sveiki, esu Nedas. Serveryje žinomas kaip Jack_Silva! Man 14metų (Liepos 22d. 15!), esu iš Radviliškio. Apie šį projektą sužinojau šiek tiek po jo starto ir žaidžiu čia ganėtinai ilgai. Bet dėja, buvau padaręs didelę pertrauką ir dabar vėl gryžau. Mano charakterio bruožai banalūs.. Linksmas, draugiškas, šiek tiek drovus ir t.t Lankau futbolą jau 1.5metų gal šiek tiek ilgiau, rimtų pasiekimų tiek serveryje tiek realiame gyvenime neturiu. Dėja nemoku apie save pasakoti, tiesiog norėjau prisistatyti. Na ir galop, mano foto! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Liepa 6, 2016 Sveikas, malonu susipažinti . Sekmės žaidime )), Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Silva 26 Parašė Liepa 6, 2016 Sveikas, malonu susipažinti . Sekmės žaidime )), Sveikas, man ir! Dėkui! ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jett_Jenkins 303 Parašė Liepa 7, 2016 Sveikas, sėkmės tau žaidime bei futbole. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Silva 26 Parašė Liepa 7, 2016 Sveikas, sėkmės tau žaidime bei futbole. Sveikas, dėkui labai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 22, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose