Ronny_Hakk 13 Parašė Liepa 8, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ronny_Hakk • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Joker_Poker • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Bandymas papirkti Administratorių. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jokeris 1 Parašė Liepa 8, 2016 Aš tave tiesiog norėjau patikrinti, o kad admin bandžiau papirkti ? Tai kaip aš tave bandžiau papirkti, jeigu aš šantažavau tave ... Žmogau, tu prarasi admin, nes tai buvo ne papirkimas, o šantažas Ir pats kaltas, kad su autokaru mane apvertei, nes tavo bėdos ir tada tvarkei mašina for free, nes tu išsigandai, kad ir kartu džiaugeisi, kad Nicky_Target nebuvo, nes iškarto būtum gavęs įsp. arba būtų išmetę, aš nežinau ne man spręsti, bet pats prisidarei bėdų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Set 52 Parašė Liepa 9, 2016 Pričiom čia vpš adminas, gi apie darbą kalbą eina o ne apie adminą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Liepa 9, 2016 Anketa netvarkinga. Tai šantažas/reketavimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose