Kiwis_Green 27 Parašė Liepa 13, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Kiwis_Green 2) Kokios pagalbos jums reikia?:Serveryje 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Tai va, kaip matėt video, vyksta visokie laginimai žaidime, greitis tai sumažėja tai padidėja, nors važiuoji vienodu, nekrauna objektų, tarkim išvis nerodo objektų, o čhate gali rašyt normaliai, gal kas žino kodėl tokia pieva, anksčiau nebūdavo, sampo perašymas ir gta nepadėjo, internetas geras, kituose žaidimuose ar kažkur kitur išvis jokio lago Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Liepa 13, 2016 Man taip kartais būna, bet praeina po keliu dienų. Taip yra dėl prasto interneto ryšio, arba bandyk išsivalyt kompa su CCleaner, išjunkt visus torentus ir visa kita. Kiwis_Green 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kiwis_Green 27 Parašė Liepa 13, 2016 Man taip kartais būna, bet praeina po keliu dienų. Taip yra dėl prasto interneto ryšio, arba bandyk išsivalyt kompa su CCleaner, išjunkt visus torentus ir visa kita. dėkui už patarimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Liepa 13, 2016 Pravalyk PC. Man ir taip būna, ypač nuo tų dūmų, kaip stabdai. Atlaisvink PC atmintį biškį. Kiwis_Green 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 8, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose