Panda_Pro 0 Parašė Liepa 13, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Panda_Pro. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Aš Serveryje jau nuo 2016/07/11 24:12:02. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Vienerius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš gerų draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senasis serveris jau buvo nusibodes , nes bebuvo daug žaidėjų , o šitą SA-MP serverį pasirinkau dėl to kad žaidžia daug žmonių ir čia paprasta bei linksma žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip , aš ivygdžiau visus apmokymus SA-MP serveryje ir jie buvo gan lengvi , jei kas nesupranta tai tik reikia skaityt kas parasyta ir sekt nurodymus. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau visus darbus kurie yra be pakvietimų , jie yra įdomūs , bet nera labai pelningi , darbai be pakvietimu yra tik naujokams arba tiems kurie yra tingūs pildyti anketas ir įstoti į darbus kur galėtų užsidirbti daugiau pinigų. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Buvo visai lengva , nes man padėjo Administratoriai į kurios galiu kreiptis dėl pagalbos su komanda /padmins [klausimas ar pnš.]. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nelabai , nes jau žinau kur kas yra , bet seniau tai naudojaus /gps komanda dazniau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip , man tai nelabai patinko , nes jis mane nušovęs dar ir pasityčiojo iš manes , bei vartojo daug keiksmažodžių. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka , bet galėtu dar buti nuomajomu mašinų prie ligoninės , nes miręs turi kviesti taxi arba prašyti kad kasnors paveštų. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip , aš naudoju /padmins komanda , jau apie tai rašiau , bet vistiek padeda labai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip , teko naudoti /kviesti komandą , kviečiau taxi , bet sureaguota buvo nelabai greitai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos yra pakankamai , aš ją beveik visą perskaičiau ir supratau , nes tik reikia skaityti ir sekti nurodymus , tuomet viską visi supras. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kad keisti manau nieko ir nereiktu , labiau reiktu daryti atnaujinis , nes kiek girdejau yra labai mažai atnaujinimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Liepa 14, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose