Nano_Philips 3 Parašė Vasaris 21, 2015 Sveika auditorija, šiandien pristatau naują darbą AFK zoną, objektų skaičius neviršija 160, iškart turbūt visiems kils klausimas kodėl yra dvi patalpos ir jos yra tuščios, jos yra tam kad ten sutilptų pakankamai žmonių. Tai tiek vertinam */10. Tai nėra skirta šiam projektui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 21, 2015 Nelabai man kažkaip... kažko lyg ir trrūko :| Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♦Jacob•White♦ 3 Parašė Vasaris 21, 2015 labai jau didelės tuščios patalpos ten galėtų tilpti tiek kiek net į serverį netilptų ;D kažko man irgi lyg ir trūksta.. ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Vasaris 21, 2015 Mapas yra paprastas, man kažko trūkto, nepik bet tokia nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Vasaris 21, 2015 Su pastatu galėjai ką nors geresnio sugalvoti , nes jau atsibode yra tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose