'Cardellis' 15 Parašė Liepa 13, 2016 ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michael_Cardello ◘ Suteikite daugiau informacijos apie norimą namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis): Miestelis nesvarbu (AP NETINKA), baterijos kolektorius turi būti, stogo spalva nesvarbi, interjeras nesvarbus, garažas didelis ir vidinis. ◘ Kaina, kiek ketinate sumokėti už namą: 430.000 eurų. ◘ Papildoma informacija: Jai parduodate rašykite namo id į komentarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Nezinau 6 Parašė Liepa 14, 2016 (redaguota) Turiu bet tikrai ne 430k mokėjau 600k yra baldai kolektorius normalus garažas visi priedai. bę 600k niekaip jei nori susisiek. forume Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 15, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Liepa 14, 2016 Turiu bet tikrai ne 430k mokėjau 600k yra baldai kolektorius normalus garažas visi priedai. bę 600k niekaip jei nori susisiek. forume Keli kainą kokią aš nustačiau. Įspejimas tau pareina. P.S. atsiprašau už free postą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Nezinau 6 Parašė Liepa 14, 2016 Aš tau tik pasiūliau, nesakau kad pirkti. jei nori apžiurėti 21id ir tada kažką sakyk kad vos 300k vertos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Liepa 14, 2016 Aš tau tik pasiūliau, nesakau kad pirkti. jei nori apžiurėti 21id ir tada kažką sakyk kad vos 300k vertos Tai kad 21id namas ne tavo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Liepa 14, 2016 Rakinkit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose