Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.4] Dėl /tdėže

Balan_Possui

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąMano pasiulymas būtų padaryti dviejų tipų /tdežes. Pirma būtų mašinoms skirta tokią kokią yra. Kainuotų taipat kiek ir dabar. Ir ja galima būtų dėti tik ant mašinos bandant dėti ant motociklo rašytų , kad  šios tdežės negali uždėti ant šios transporto priemonės. Antra /tdežė būtų skirta motociklams ir jinai kainuotų pigiau negu mašinu /tdeže , nes ant motociklu tik spalva keičiasi. Tai jeigu šitą pasiulymą des tai padarytu pvž /mtdeže - motociklams, o /tdežė tesiog mašinom. Arba paliktų tesiog /tdežė , bet parašius /tdežė išmestu GUI lentelė kurioje būtų du pasirinkimai Motociklo tune dežė , Mašinos tune dežė , ir pasirinkus tada išmestų įprastą GUI lentelė kurioje būtų naudoti , parduoti.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tesiog dabar yra truputi nesamone , moki 250kreditų už /tdežė , kuria nori naudoti ant motociklo , o motociklai tik spalva keičia.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.