Jeff_Boyka 486 Parašė Liepa 17, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Meskis_Youtuber • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Scott_Adkins • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Daužo mašina. Rašiau parašysiu ppk sako 'Rašyk du has ' • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Scott Adkins 12 Parašė Liepa 17, 2016 Dabar pats apsimelavai įrodymus man nusiusk kaip aš rašiau "Rašyk du has". Pats prisidirbi ir paskui verki, duoda kelti ridą užkeliau ten nežinau 20km-30km ir išmetė iš mašinos sako g ir kad galėtų pabėgti nuo manęs ir nereikėtų duoti pinigų už pakeltą ridą. Ir aš nesuprantu pričiom čia VIP papeikimas? priko čia VIP privilegija. Pirmoje nuotraukoje nei nick nesimato normaliai, gal ten buvo kitas žaidėjas su mano Pavarde. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Liepa 18, 2016 VIP narys bus įspėtas žodiniu įspėjimu, pasikartojus bus baudžiamas už nekultūringa elgesį su serverio žaidėjais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose