Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Faris_Razor

Razor

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Faris_Razor


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​  Prisiregistravau 2015-07-** nežaidžiau nes pamiršau slaptažodi dabar prie 2 dienas vėl žaisti pradėjau.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Role-Play 4 metus nuo 2012 o šituos stunt dar seniau negaliu pasakyt labai senai.  


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Prieš metus su biškiu supažindino Egidijus_Keza bei Indexas_Compadre kartu siūle palikti viena projekta dėja nepasirašiau.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Savo seno serverio nežaidžiau jau 7 mėnesius iš viso jokio samp žaidimo nežaidžiau ( o prieš 7 mėnesius palikau nes buvau pasiekes daugeli pavaduotoju bei direktoriu serveryje taigi nebuvo prasmės bežaisti. ir jau buvo atsibodus samp erdvė.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau vienas iš lengvesnių misijų kitos gan sunkios kaip biznis , namas 1 ,3 ,5 milijonai gan sunkiai .


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Idomiausiai buvo ištikro ukininkai , bet bėda , kad per mažas uždarbis per daug vargsti nors ūkininkai su kombainais rimti iš tikro daug tikrame gyvenime uždirba tai čia galėtu irgi būti uždarbis rimtesnis nes 135.00 EU už 100.00 KG kulima labai nervina tiesiog piktina nes negauni padoriai už sunkų darbą .


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Prie metus jau telefona isigijes ir GPS buvau tai nepamenu kur pirkau Egidijus_Keza buvo nuvežes su Indexu tai jau prisijungiau turėdamas :D.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Viena karta naudojau nes pamiršau kur vyriausybe šiaip aprodė vienas serverio žaidėjas Gerutis_Life.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip kažkokio prižiūrėtojaus nepažįstu bey Hot_Anonymous - žmogus privažiavo ir teigia " Žie drk turiu furistu " ir susprogdino mano BLista mašina :D katra vos išsigalėjau . buvo juokinga , bet per brangus pokštas kaip naujokui.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Radau viena šiaip ant tilto pamesta pasinaudojau ir pasidžiaugiau pigu bei mašina patogi o Taxi galėtu iš naujoku imti per pus mažiau už Kilometraža nes labai brangiai ... 


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dažnai padeda , bet jei kažkiek nuklysti nuo temos iš karto tildo laikinai nors ir labai netoli nuklydai nuo temos manau per griežta 3 administratoriai padeje per visą laiką , ( Rage-Asssasin , Explosive_Speed, Egidijus_Keza , ) nežinau ar gerai V_P parašiau , bet šitie suteikė pagalbos.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ta prasme Mechanikai reguoja greitai , Taxi nereguoja arba reguoja jei iškart nesuregavo reiškias nesureguos vpše o jei suregavo tai ir atvažiuos iškart, mechanikai visą laiką priima , bet kartais po 30 minučiū atvažiuoja neperspėja ir klausia ką remontuoti tai jau juokinga nes aš su darbine jau dirbu XD 


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Aiškus.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Reiktu pakeisti save bei savo principus prižiūrėtojam ivesti tvarkos o serveris gan geras kaip platforma žaisti o kaikuriem žmonėm reikia keistis nes nelabai šiltai sutinka.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.