Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 22, 2015 Trečias mano smudge darbelis, įvertinkit kas ne taip.. Ačiū. RENDER Seba_Rusakov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 22, 2015 O koks render? Kažkaip nelabai galimavertinti. Kai keli tokius darbus padaryk PRIE ir PO. Dabar 7/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 22, 2015 O koks render? Kažkaip nelabai galimavertinti. Kai keli tokius darbus padaryk PRIE ir PO. Dabar 7/10 idėjau tą renderį.. anyway, ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 22, 2015 Nieko gero, per tamsus, kad kažką matyt Hot_Anonymous 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 22, 2015 Nieko gero, per tamsus, kad kažką matyt kaip man patinka tamsūs darbai, tai pagal tai ir dariau. čia pagal kiekvieno skonį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 22, 2015 Darbas gan vidutiniškas,tikrai negalėčiau pasakyti,jog yra idelus,tačiau nėra prastas,kadangi pats neesu bandęs smugdės,apie tai nžn. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Vasaris 22, 2015 Ką galiu pasakyti, iš tikrųjų nekoks smudge darbas, bet aišku. Dar yra kur tobulėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 22, 2015 Darbelis toks paprastas na nėra per daug įpatingas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas_Leroy 1 Parašė Vasaris 23, 2015 Toks visai sakyčiaiu simple darbelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 24, 2015 Man patiko 10/10 žiauriai gražiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 27, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose