Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.4] Dėl nepageidaujamų žmonių darbinėse mašinose

Sergio_Ramos

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Sergio_Ramos


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Na pastebėjau , kad darbinėse mašinose nėra kaip išmesti žmogaus , jai jis atsisėda į automobilį ir jo niekaip neišprašysi savo noru , kad jis išliptu iš mašinos. Tai siūlau padaryti kokia komandą , /isspirti  , /ismestiism ar dar kokia nors , na žinoma pasiūlymu būtu daug .


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtu mažiau kick'ų serveryje


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

+, tuo pačiu galima kažką sugalvoti ir su užrakinimu darbinės, su Y raide galbūt, nors galbūt tai ir nereikalinga, tačiau galima pritaikyti. Galbūt būtų galima padaryti, kad užrakinti išeitų tik kai sėdi prie vairo, ir tau išlipus atsirakintų. Būtų naudojama, kad niekas neatsisėstų pas tave.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taip galima , dar reikėtu papildysiu , kad kaip sėdi darbinėje transporte užsisegęs dirbą , vistiek tavę kartais aina išmesti iš mašinos pavidžiui civiliams , nes kitiems gal dėl pingo leidžia , poto vėl reikia persėsti į automobilį, reikia padaryti , kad išvis neleistu išmesti iš mašinos kaip esi prisiėgęs dirzą , galėtu tik išmesti policijos darbuotojai su kokia komandą

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labiau sutikčiau su teddy varijantų todėl kad butu geriau užsirakini palieki eidamas kur nors ir žinai kad niekas nevogs tavo darbinio transporto na bet ir dėl teddy pasiūlymo reikėtu gerai pasukti galvą ar tikrai verta tą daryt nes jei bus pliusu atsiras ir minusų. Aš ir už ir prieš 50/50 na bet mano muomonė manau nėra labai svarbi tai laukim daugiau atsakymų..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.