Alone_Ganja 6 Parašė Liepa 20, 2016 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alone_Ganja • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Green_Pure • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Siulosi pirkti sultan už serverio kreditus + valiuta ir apgauna. Pavogė sultana ir atsijungė. Prašau grąžinkite sultana ir dėkite bana už apgavystes. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Aš pasiuliau pirkti už serverio pinigus o jis pradėjo siulyt kreditus o vėliau dėjo i kojas gaves sultan'ą Prisižada kad neapgaudinės O vėliau atsijungia.. P.S aš jam nesiuliau sultano už kreditus ar realius pinigus jis pats man žinute parašė o vėliau ir apgavo ••• Redaguota Liepa 20, 2016 Alone_Ganja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 20, 2016 Pats sutikai keisti į kreditus, pervedžiau tau 30k. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alone_Ganja 6 Parašė Liepa 20, 2016 Pats sutikai keisti į kreditus, pervedžiau tau 30k. argi bet kažkaip dingai ir be nieko likau tj su banu busi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 20, 2016 Pats nusižengei nes sutikai keisti į krecitus. Rakinkit tema. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alone_Ganja 6 Parašė Liepa 20, 2016 Pats nusižengei nes sutikai keisti į krecitus. Rakinkit tema. Aš kažkur rašiau kad parduodu už kredus sultana? tu rašei kad perki už kredus fsio kas skaitėt temą tai žinokit kad šitas apgailėtinas scameris ir serveryje normaliu žaidėju neturi būt laikomas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 20, 2016 Nešmeišk čia manes. Pats apsigavai tai ir būk savo vietoj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alone_Ganja 6 Parašė Liepa 20, 2016 Nešmeišk čia manes. Pats apsigavai tai ir būk savo vietoj. Įrodymai aiškus nieko nešmeižiu jeigu dar rokas logus pažėtu ne tiek pamatytu sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 20, 2016 Rakinkit tema, žmogus perkaito. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 20, 2016 (redaguota) Per logus Rokas pamatys, ka aš rašiau:"Parduotum už 30.000 serverio pinigu ir 2,000 kreditu?- Tu sakei gerai tinka."Ko dar tu nori? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;(double post) Redaguota Liepa 21, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Liepa 21, 2016 Užblokuotas. Alone_Ganja Green_Pure 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose