Karolis_Neon 330 Parašė Liepa 20, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Karolis_Neon 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Nebeveikia sampas 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: http://www.part.lt/perziura/247517ff2edfa8088a1dbceb545e8785310.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 20, 2016 Man tas pats buvo, perinstaliavau kompa, viskas ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Liepa 20, 2016 Man tą patį metą , po to kai įsirašiau GTA V hud , paspausk gerai , ir turi įsijungt , man tai padeda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Liepa 20, 2016 Man tą patį metą , po to kai įsirašiau GTA V hud , paspausk gerai , ir turi įsijungt , man tai padeda Man neisijungia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt Jace 30 Parašė Liepa 20, 2016 Rašiau būsenoje tavo, padės tik windows perrašymas arba naujo windows vartotojo kūrimasis. Karolis_Neon Colinas Ink_Smash' 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Liepa 20, 2016 Rašiau būsenoje tavo, padės tik windows perrašymas arba naujo windows vartotojo kūrimasis. Jau tiap ir darau, bandau, tikiuosi pades Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Liepa 20, 2016 Dėkui Matt, uždėsiu rep, galit rakint temą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama autoriaus prašymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose